Om Netflix video’s met een M1 of M1+ te bekijken, raden we het volgende aan:

Voor bedrade verbindingen:

LET OP: Controleer de specificities van uw apparaat voordat u één van de onderstaande accessoires koopt. Als u een directe USB-C naar USB-C kabel gebruikt, bekijk dan onze USB-C compatibiliteitslijst via USB-C Compatibility om de ondersteunende apparaten te zien.

• Op iOS Gebaseerd Apparaat:

Sluit uw apparaat aan op de M1 of M1+ met een door Apple Inc. geautoriseerde "Lightning to HDMI Adapter" of "USB-C Digital AV Multiport Adapter"

LET OP: Als u adapters van derden gebruikt, kunt u een "No Signal", oftewel "Geen Signaal" probleem ondervinden, wat betekent dat de gebruikte adapter incompatibel is of niet goed werkt.

• Android Apparaat:

Sluit uw apparaat aan op de M1 of M1+ met een "USB-C to HDMI" of "USB-C to USB-C" kabel of adapter die door de fabrikant van uw apparaat is geautoriseerd.

LET OP: Sommige Android apparaten met oudere USB versies ondersteunen geen audio- en videotransmissie via USB-C. Zorg er daarom voor dat uw apparaat de USB-C ALT-modus ondersteunt om overdracht te ondersteunen.

Voor Draadloze Verbindingen:

• Op iOS Gebaseerd Apparaat:

Vanwege technische beperkingen wordt iPhone AirPlay niet langer voor gebruik met Netflix ondersteund. Voor meer informatie, kijk op: How do I use my mobile device to watch Netflix on my TV?

• Android Gebaseerd Apparaat:

De functie voor schermspiegeling wordt niet voor gebruik met Netflix ondersteunt.