ViewSonic plug-and-play monitoren hebben geen eigen Windows 10-stuurprogramma nodig om geïnstalleerd te worden.

In plaats daarvan leest Windows 10 automatisch de EDID-informatie die op de monitor is opgeslagen en installeert het algemene PNP Monitor-stuurprogramma’s om de volledige resolutie mogelijk te maken.

Het enige verschil is dat u de modelnaam van de monitor in Device Manager (Apparaatbeheer) ziet nadat een extra stuurprogramma is geïnstalleerd.