Er zijn twee manieren om vanaf een iPad, iPhone (4 of later) of iPod Touch (4e gen of later) te spiegelen:

1.Gebruik een originele "Lightning Digital AV Adapter" of "USB-C Digital AV Multiport Adapter" om uw apparaat op een ViewSonic projector aan te sluiten. Het is mogelijk dat u geen signal krijgt als u geen originele APPLE adapter gebruikt.

2.Als uw projector met een WiFi-functie is uitgerust, gebruik dan AirPlay mirroring om draadloos te projecteren en zorg ervoor dat de projector en de bron zich in hetzelfde subnetwerk bevinden. Raadpleeg deze veelgestelde vragen voor meer informatie: Als AirPlay of synchrone schermweergave niet werkt op uw apparaat.