ViewSonic ontwikkelt verschillende vooraf ingestelde modi (ViewMode) zoals Game/Movie, enz. Deze voorinstellingen zijn specifiek ontworpen om een geoptimaliseerde kijkervaring voor verschillende schermtoepassingen te bieden.

Onder specifieke vooraf ingestelde modi zijn sommige instellingen vastgesteld die niet kunnen worden aangepast. Stel de modus ‘’Standaard’’ in als u wijzigingen aan wilt brengen.