MacOS vereist geen monitor besturingsprogramma’s bij het gebruik van een ViewSonic monitor. De MacOS leest automatisch de EDID-informatie die op de monitor is opgeslagen en gebruikt de systeeminformatie/profiler om de specificaties en mogelijkheden van de monitor te detecteren.

Als u geen native resolutie of vernieuwingsfrequentie op de monitor kunt krijgen:

1. Controleer of u een originele/aanbevolen Apple kabel of adapter gebruikt.
  2. Zorg ervoor dat uw Mac-apparaat de oorspronkelijke resolutie en vernieuwingsfrequentie van de monitor uit kan voeren.