De Windows-update kan enkele problemen veroorzaken waarbij de instelling van de schermresolutie verloren gaat. Volg de onderstaande stappen om de resolutie van het scherm te wijzigen en te controleren:

1. Typ Change screen resolution in het Search vakje van de desktop en klik op Change screen resolution of the display.

1. Onder Display Resolution, selecteer Recommended resolutie.
  2. Een Windows venster opent zich met de boodschap "Keep these display settings", selecteer vervolgens Keep changes.