1.Bedrade verbinding:

1.1 via 3.5mm audio-uitgang:
 Als de projector met een 3.5 mm mini jack voor audio-uitgang is uitgerust, is deze meestal groen en als audio-uitgang gemarkeerd. Sluit een audiokabel van 3,5 mm tussen de luidspreker en de projector voor audio-uitvoer aan.

1.2 via S/PDIF:

Als het model met een S/PDIF-poort is uitgerust, kunt u een S/PDIF-kabel tussen uw luidspreker en projector aansluiten.

2.Bluetooth connectie:

Als uw projector met een Bluetooth out functie (zoals X10-4K/M2, enz.) is uitgerust, kunt u deze gekoppeld aan de Bluetooth luidspreker inschakelen en van een draadloze audioverbinding genieten.