Als u uw monitor besturingsprogramma’s "Standard Monitor Driver Signed Windows 10 x64 " gedownload van de ViewSonic website niet kan installeren, volg dan de onderstaande instructies om het Win10 x64 besturingsprogramma handmatig te installeren.

1. Download het toegevoegde ZIP bestand inclusief de monitor besturingsprogramma’s op uw PC en pak het uit.

2. Onder "Control Panel", open "Device Manager".

3. Zoek de monitor waarvoor u het besturingsprogramma wilt installeren/bijwerken onder "Device Manager" en klik twee keer op het programma.

4. Ga naar de "Driver" tag en klik op de "Update Driver" knop.

5. Kies de tweede optie om handmatig het besturingsprogramma te lokaliseren.

6. Klik op "Laat mij uit een lijst met beschikbare besturingsprogramma’s op mijn computer kiezen".

7. Klik op Have Disk...

8. Klik op "Browse" en navigeer naar de locatie waar het bestand was gedownload. Selecteer vervolgens het juiste bestand en klik op Open.

9. Klik op OK en klik vervolgens op Next.

10. Wanneer de installatie is voltooid, zal er een bevestigingsbericht verschijnen:

11. De "Device Manager" geeft het geselecteerde model weer.