Toegepast model:

1. Amerika: IFP**50 - Gen 1, IFP**50 - Gen 2, IFP**50 - Gen 3.

2. Azië-Pacific en Afrika: IFP**50, IFP**50-2, IFP**50-3.

3. Europa: IFP**50, IFP**50-2EP, IFP**50-3EP.

Raadpleeg één van de onderstaande methoden:

1.U moet de combinatiesleutel in het Debug menuàOther Settingsà Combination key op “ON” zetten.

De aan/uit knop kan ver- of ontgrendeld worden door achtereenvolgens op de volgende voorpaneelknoppen te drukken: VOL-, VOL+, SETTING, HOME

2. U kunt deze functie ook rechtstreeks via het Debug menuàOther Settings op “ON” zetten.

Let op: Met een vergrendelde stroomstatus wordt het apparaat automatisch uit- en ingeschakeld.