Giriş 

Bu gizlilik politikasıbu web sitesi [https://universe.viewsonic.ioiçin geçerlidir ve kullanıcıların kişisel bilgilerinin kullanımı ve gizlilik hakları hakkında bilgilendirme amaçlıdır. 

 

Lütfen United Kingdom (UK) yargı alanında AB Genel Veri Koruma Yönetmeliği'ne (GDPRyapılan atıflarınUnited Kingdom Genel Veri Koruma Yönetmeliği'ne (UK GDPR) yapıldığını unutmayın. UK GDPR ve AB GDPR benzer kurallar içerir ancak AB ve İngiltere'ye ayrı ayrı uygulanır. 

 

Veri koruma yasaları anlamında sorumlu tarafözellikle GDPR kapsamında: 

 

ViewSonic Corporation 

 

10 Pointe Drive, Suite 200, Brea, CA 92821, USA 

 

 

Veri konusu haklarınız 

Veri koruma görevlimiz tarafından sağlanan iletişim bilgilerini kullanarak her zaman aşağıdaki hakları kullanabilirsiniz: 

 

  • Bize ait olan verileriniz ve bunların işlenmesi hakkında bilgi (Madde 15 GDPR), 

  • Hatalı kişisel verilerinizi düzeltme (Madde 16 GDPR), 

  • Bize ait olan verilerinizin silinmesi (Madde 17 GDPR), 

  • Hukuki yükümlülükler nedeniyle verilerinizi henüz silme izni veremiyorsakveri işleminin sınırlanması (Madde 18 GDPR), 

  • Bize ait olan verilerinizin işlenmesine itiraz (Madde 21 GDPR) ve 

  • Veri işleme izniniz varsa veya bize karşı bir sözleşme yapmışsanızveri taşınabilirliği (Madde 20 GDPR). 

  • Bize izin verdiysenizgelecekte geçerli olmak üzere her zaman iznizi geri çekebilirsiniz. 

  • Veya bireysel kullanıcının kişisel verilerinin korunması ve gizliliği konusundaki geçerli yasaları ile ilgili olarakbireysel kullanıcının ikamet ettiği yargı alanındaki ilgili kişisel verilerin korunması hakkında yasalar) 

 

Her zaman, örneğin ikamet ettiğiniz federal eyalet, eyalet veya ülkenin yetkili denetim otoritesi veya bizim için denetleyici olan otorite ile bir şikayette bulunabilirsiniz. 

 

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde genel bilgilerin toplanması  

İşlemin doğası ve amacı: 

 

Kayıt olmadığınızda veya başka bilgi göndermediğinizdeweb sitemize eriştiğinizde genel bilgiler otomatik olarak toplanır. Bu bilgiler (sözde "sunucu günlük dosyalarıolarak bilinirörneğinweb tarayıcısının türükullanılan işletim sistemiİnternet hizmet sağlayıcınızın alan adıIP adresiniz ve benzerlerini içerir. 

 

Özellikleaşağıdaki amaçlar için işlenirler: 

 

  • Web sitesinin sorunsuz bir şekilde bağlantı kurmasını sağlamak 

  • Web sitemizi sorunsuz bir şekilde kullanmanızı sağlamak,  

  • Sistem güvenliğini ve kararlılığını değerlendirmek ve  

  • Web sitemizi optimize etmek.  

 

Verilerinizi kişisel olarak sizin hakkınızda sonuçlar çıkarmak için kullanmıyoruz.  

Bu tür bilgilergerekirse, web sitemizi ve arkasındaki teknolojiyi optimize etmek için anonim olarak istatistiksel olarak değerlendirilir. 

 

Hukuki dayanak ve meşru menfaat: 

İşlemlerimizweb sitemizin kararlılığını ve işlevselliğini iyileştirmek için meşru menfaatimize dayanarak GDPR Madde 6 (1) f bendi uyarınca gerçekleştirilir. 

 

Alıcılar: 

Verilerin alıcılarıweb sitemizin işletilmesi ve bakımı için veri işlemcisi olarak hareket eden teknik hizmet sağlayıcıları olabilir. 

 

Üçüncü ülkelere aktarım: 

  • Toplanan verileraşağıdaki ülkelere aktarılabilir: 

  • Avrupa Birliği (AB), Avrupa Ekonomik Alanı (AEEve Birleşik Krallık (BK) Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Tayvan 

 

Aşağıdaki veri koruma güvenceleri mevcuttur: 

Standart Sözleşme Maddeleri 

 

Saklama süresi: 

Verilertoplandığı amaca artık gerekli olmadığında silinir. Web sitesi sağlamak için kullanılan veriler içingenellikle ilgili oturum sona erdiğinde durum böyledir. 

 

Belirtilen veya zorunlu sağlanması gereken durumlar: 

Yukarıdaki kişisel verilerin sağlanması yasal olarak veya sözleşmesel olarak gereksizdirBununla birlikte, IP adresi olmadan, web sitemizin hizmeti ve işlevselliği garanti edilmez. Ek olarakbelirli hizmetler ve servisler mevcut olmayabilir veya sınırlı olabilir. 

 

UNIVERSE Hesabı Oluşturma 

İşlemin türü ve amacı: 

 

UNIVERSE için bir hesap oluşturduğunuzdaaşağıdaki veriler işlenir: 

  • Adınız ve soyadınız 

  • E-posta adresi 

  • Seçtiğiniz UNIVERSE adı 

  • Seçtiğiniz şifrenin özeti 

  • Rolünüz (öğrenciöğretmen) 

  • Kişisel avatarınız (seçtiğiniz) 

  • Kuruluşunuz 

  • İsteğe bağlı: Bu cihazda beni hatırla 

 

Bu veriler hesabınızın yönetiminde, size iletişim kurmakta ve Yazılım Ürününü kullanmanıza olanak tanımakta kullanılır. 

 

Yasal dayanak: 

Ücretsiz deneme için kayıt olurkenverilerinizin işlenmesisizinle olan sözleşmemize dayanarak Madde 6 (1) (b) GDPR'ye göre gerçekleştirilir. 

Organizasyonunuzun daveti sonrasında hesap oluşturmak için kaydolduğunuzdaişlemin yasal dayanağı Madde 6 (1) (a) GDPR'ye göre verilen onaydır. 

 

Alıcılar: 

Verilerin alıcılarıvarsayazılım ürünümüzün işletme ve bakımı için veri işleyicisi olarak hareket eden teknik hizmet sağlayıcılarıdır. 

 

Depolama süresi: 

Verilerinizihesabınız olduğu sürece saklarızsilinmesini talep etmediğiniz süreceSadece deneme hesabı oluşturduysanız ve 12 ay boyunca hesabınıza giriş yapmadıysanızhesabınızı sileriz. 

İşleminizden çekildiğiniz için hesabınızı silmek istersenizlütfen universe.support@viewsonic.com adresine bir e-posta gönderin. 

 

Gerekli veya zorunlu sağlanma: 

Kişisel verilerinizin sağlanması yasal veya sözleşmesel olarak zorunlu değildirancak UNIVERSE için hesap oluşturmak için gerekli olup işlenmesi zorunludurİşleme