Controleer de monitor, PC/laptop en verbinding.

1. Controleer en zorg ervoor dat de minitor niet gedempt is en dat het volume niet op zacht staat.

2. Controleer de PC/laptopinstelling:

a. Zorg ervoor dat de PC/laptop niet gedempt is en dat het volume niet op zacht staat.

b. Controleer of de instelling van het geluidsuitvoerapparaat in Windows/Mac OS met de monitor is geconnecteerd.

3. Controleer de kabelverbinding:

a. Indien verbonden met een HDMI-kabel, zorg er dan voor dat de verbinding beveiligd is. Sluit het opnieuw aan of probeer het met een andere HDMI (Premium) gecertificeerde kabel met directe verbinding.

b. Indien aangesloten met een VGA-kabel, zorg er dan voor dat de audiokabel op de AUDIO/LINE/HEADPHONE OUT poort en op de AUDIO/LINE IN van de minitor is aangesloten.

4. Probeer een andere PC/laptop of luidspreker voor kruiscontrole.

Als de bovenstaande stappen niet helpen, neem dan contact op met het ViewSonic servicecentrum.