1. Formatteer uw USB-stick in FAT32.

2. Kopieer het “MstarUpgrade.bin” bestand naar de root van de USB-drive.

3. Steek de USB-stick in de USB-poort.

4. Doe het beeldscherm aan. Na het opstarten zal het "No Signal" vertonen.

Druk dan op "MENU-->9-->9-->1" op de afstandsbediening in volgorde in. Het Design menu zal dan verschijnen.

5. Selecteer vervolgens "Upgrade Main" en druk op ENTER. Daardoor verschijnt de pop-up. Selecteer "confirm".

6. De upgrade is voltooid wanneer het scherm vanzelf opnieuw opstart.

LET OP:

1.Let erop dat u NIET UITSCHAKELT terwijl F/W nog aan het upgraden is. Dit kan het moederbord permanent beschadigen.

2.U moet de vSignage licentie opnieuw installeren.

Download de link van het EP5520 F/W bestand (2018)

https://viewsonic0-my.sharepoint.com/:u:/g/personal/it_admin_tw_viewsonic_com/ERzC-4m_tspHjCB33xS3LEMBFtYpr4oH7i-rB6eOxQcCdg?e=TWXegk

Download de link van het EP5520T F/W bestand (2018)

https://viewsonic0-my.sharepoint.com/:u:/g/personal/it_admin_tw_viewsonic_com/EVfInUaq5tRHnIt6ysO658kBSVcWrsZHZ6GDoyowEblLKQ?e=Szbui6