Hier volgen belangrijke stappen op een videomuur in staande indeling op te zetten.

1. Stel het monitor ID in het OSD-menu in als 1~4 voordat u monitoren monteert.

2. Sluit de IR-sensorkabel op monitor 1 aan.

3. Sluit de PC eerst op monitor 1 aan, gebruikmakend van een DP-kabel voor eenvoudige installantie en aanpassing achteraf.

4. Monteer de monitor 1/2/3/4 in staande indeling in de onderstaande volgorde (P4~P5) (monitor 1 kan voorafgaand aan stap 3 worden gemonteerd, afhankelijk van de omstandigheden ter plaatse).

5. Sluit monitor 1/2/3/4 aan op het ringnetwerk met een DP-kabel (P13~P14).

6. Schakel Tiling in en pas de positie in het OSD-menu aan. Raadpleeg de bijgevoegde gebruikershandleiding voor meer informatie (P21~P22).